8 de març 2016

Suquet d'escrita





Ingredients 4 persones:

  • 1 quilo d'escrita  (compteu dos o tres talls per persona)
  • 2 grans d'all
  • 2 llesquetes de pa
  • 1 branca de julivert
  • 1 punteta de pesteta (bitxo)
  • 1 grapat d'ametlles torrades
  • 1 xorret de vinagre de xerès
  • 400 ml de brou de peix


Elaboració:

Enfarineu l'escrita i fregiu-la en una paella amb oli d'oliva. Reserveu.

Poseu una cassola al foc amb una mica d'oli d'oliva. Fregiu els alls, la pesteta, el pa i el julivert. Retireu de la cassola i ho poseu al morter i feu-ne una picada afegint les ametlles torrades. Quan la picada estigui feta, afegiu el xorret de vinagre.

A la mateixa cassola on heu fregit el pa, poseu una mica d'oli (poc) i aboqueu la picada, doneu unes voltes i afegiu el brou de peix calent. Deixeu bullir un parell de minuts i incorporeu l'escrita. 
Ho deixeu coure tot junt durant 5 minuts, dependrà també del gruix del peix.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada