4 de març 2016

Pastís amb taronja





Ingredients:
3 ous
2 gotets de sucre (mida 125 ml)
1 gotet oli girasol
1 gotet suc de taronja
3 gotets de farina
1 sobre de llevadura tipus Royal
La pell d'una taronja ratllada
1 pot de taronges en almívar o 3 taronges naturals que estiguin madures

Elaboració:
En un bol, bateu els ous amb el sucre. Afegiu la pell ratllada de taronja i a poc a poc, aneu afegint la resta d'ingredients en aquest ordre: l'oli, el suc de taronja i la farina (on haurem barrejat la llevadura). Passeu la farina per un colador, per a què no es facin grumolls. 

Nosaltres hem utilitzat les taronges en almívar, però si no en teniu, peleu les taronges, traient tota la pell blanca i feu-ne grills. 

Unteu amb una mica de mantega un motlle i espolseu amb farina. Aboqueu la massa i repartiu els grills de taronja. 

Poseu a coure al forn a 160º durant 50/55 minuts. Podeu punxar amb una agulla per saber si el pastís està cuit. Deixeu refredar uns minuts i desmotlleu. 

Ha de quedar un bescuit molt flonjo. Us el podeu menjar tal qual o bé espolsant-li una mica de sucre llustre pel damunt. Una altra manera és posar-li una cobertura de xocolata, que combina molt bé amb la taronja. No hem pogut publicar una imatge d'una porció del pastís per a què pugueu veure com queda per dintre perquè ens el vam menjar abans de poder fer-li la foto. L'haurem de tornar a fer un altre dia.



  • 3 comentaris:

    1. Boníssim!! Fet i menjat!! La propera amb xocolata! Moltes gràcies!!!

      ResponElimina
      Respostes
      1. Gràcies Mireia. Te puc assegurar que amb la cobertura de xocolata està boníssim. Bona Pasqua!

        Elimina
      2. El dissabte el faré. Segur que estarà boníssim. Ho expliques molt be.

        Elimina