22 d’oct. 2014

Pasta amb bolets i albergínia (paccheri)


Per a aquesta recepta hem utilitzat paccheris, una pasta de tamany gran (són més amples que un caneló però més curts)  que necessita entre 16 i 20 minuts de cocció, dependrà de si us agrada més o menys al dente. Els paccheri són ideals per a farcir, però en aquesta ocasió els hem preparat amb uns bolets i albergínies.

Ingredients per a 2 persones:
  • 170 grs de pasta
  • 1 albergínia
  • Rovellons i xampinyons 
  • 1 gra d'all
  • Julivert
  • Oli
  • Sal, pebre.


Elaboració:
Talleu l'albergínia a tires una mica gruixudes. Netegeu i feu a trossos els rovellons i xampinyons. Poseu una paella al foc amb una mica d'oli d'oliva, afegiu l'abergínia i els bolets, deixeu que es vagin sofregint. No afegiu sal fins al final, ja que sinó, els bolets soltaran aigua. Afegiu l'all trinxat i en el darrer moment, el julivert trinxat. Rectifiqueu de sal i pebre.

Mentrestant, haureu posat una olla amb aigua al foc, quan arranqui el bull poseu sal i aboqueu la pasta. Fixeu-vos amb el temps de cocció que recomana el fabricant, però per saber si la pasta està al punt que més us agrada, aneu vigilant durant la cocció i proveu-la abans de tancar el foc.

Escorreu la pasta i aboqueu-la a la paella (amb el foc tancat) per a que es barregi bé amb els bolets.

Serviu de seguida i espolseu amb una mica de julivert picat.


  • .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada