14 de set. 2014

Bunyols de carabassó i formatge





Ingredients:
  • 1 carabassó
  • 1 gotet de llet
  • 2 culleradetes de llevadura en pols
  • Farina
  • Sal
  • Pebre
  • Orenga
  • Formatge ratllat
  • Oli d'oliva


Elaboració:
Ratlleu el carabassó amb la pell. Poseu-lo en un bol i afegiu la sal, el pebre i l'orenga i barregeu bé. Afegiu la llet, la farina i la llevadura. Per últim el formatge ratllat. La massa ha de quedat amb prou consistència com perquè a l'hora de posar-la a la paella no s'escampi massa, guardi una mica la forma. 
Tapeu la massa amb un drap i deixeu reposar durant uns 15 minuts.

Poseu una paella al foc amb abundant oli d'oliva i quan estigui calent, afegiu cullerades de massa. Deixeu que es fregeixin per les dues bandes i un cop fet el bunyol, deixeu escórrer damunt de paper absorvent. Serviu els bunyols calents. 


  • .

2 comentaris: