5 d’ag. 2014

Pasta (amorelli) amb salsitxes i carabassó


Un plat de pasta que podeu preparar de forma ràpida i en pocs ingredients.

Ingredients per a 2 persones:
  • 2 salsitxes
  • 1 carabassó
  • 2 dents d'all confitat*
  • Tomaquets cherry confitats*
  • Unes fulles d'alfàbrega fresca
  • 170 grs de pasta (en aquesta recepta hem utilitzat Amorellis)
  • Oli
  • Sal
  • *Si no teniu all i tomaquets confitats els podeu substituir per frescos.


Elaboració:

Esparraqueu les salsitxes i fregiu la carn en una paella amb una mica d'oli d'oliva. Afegiu un parell d'alls confitats. Mentrestant, talleu el carabassó en tires gruixudes i afegiu-les a la paella. Salteu tot, procurant que el carabassó quedi cruixent. No afegiu la sal fins al final, ja que si ho feu en el moment que poseu el carabassó a la paella, soltarà aigua i es courà enlloc de saltar.
Mentres, haureu posat a bullir la pasta. Escorreu i afegiu a la paella. Doneu unes voltes i afegiu a l'últim moment els tomaquets cherry i les fulles d'alfàbrega fresca.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada