2 de juny 2013

Pasta amb pollastre i verduretes (tortiglioni o macarró ratllat)


Ingredients per a 2 persones:
  • 150 grs de tortiglioni (o la pasta que més us vingui de gust)
  • 1 pit de pollastre tallat a daus
  • 1 carlota
  • 1 carbassó 
  • 1 gra d'all
  • Orenga
  • 1/2 copeta de conyac
  • Sal, pebre i oli


Elaboració:
Poseu una olla al foc amb aigua.
Agafeu una paella i la poseu al foc amb una mica d'oli. Saleu i empebreu el pollastre. Poseu-lo a la paella i tireu-li un grapadet d'orenga.
Talleu les hortalisses. Quan el pollastre comenci a estar daurat, afegiu les carlotes, deixeu coure uns 3 o 4 minuts. Afegiu el carbassó i després l'all filetejat. Quan les hortalisses estiguin cuites (millor al dente), afegiu el conyac i deixeu evaporar l'alcohol.
Mentres haureu cuit la pasta que, un cop escorreguda, afegireu a la paella. Salteu tot junt un parell de minuts, espolseu una mica més d'orenga i ja podeu emplatar.

  • .

5 comentaris:

  1. Recepta sana, boníssima i... per repetir!

    ResponElimina
  2. Aquests plats de pasta lleugers els trobo deliciosos. Perfectes per a qualsevol ocasió. Quina pinta!
    Marta

    ResponElimina
  3. Que bé un plat de pasta lleuger! Una combinació ideal!

    ResponElimina
  4. Fantàstic, ja tenim dinar per demà,

    ResponElimina
  5. Fantàstic, ja tinc dinar per demà!!! Continuo mirant pel bloc... Es genial, tens unes receptes boníssimes!

    ResponElimina