14 de maig 2013

Cóc de iogurt dos colors


Ingredients:
  • 6 ous
  • 4 mides* de sucre
  • 1'5 mides d'oli de girasol
  • 2 iogurts naturals
  • 6 mides de farina
  • 2 sobres de Royal
  • Cacau en pols


*La mida és la del got del iogurt

Elaboració:
Separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb el sucre (reserveu una mica de sucre per muntar les clares), quan estiguin ben muntats, afegiu l'oli, els iogurts i la farina, on haureu barrejat la llevadura.
Munteu les clares a punt de neu amb la mica del sucre que heu reservat. Incorporeu-les a la massa i barregeu amb suavitat.
Poseu la meitat de la massa en un bol i hi afegiu el cacau en pols, al vostre gust. Poseu aquesta massa en una safata per anar al forn. Al damunt poseu la resta de la massa que heu reservat en un altre bol.
Poseu a coure al forn previament escalfat a 160º entre 40 i 45 minuts.
Un cop fred, espolseu amb una mica de sucre llustre.
  • v
  • v

9 comentaris:

  1. Fa molt de goig aquesta versió bicolor de la coca de iogurt!!!

    ResponElimina
  2. voldria saber quina mida del motlle perque alguna vegada que le fet he posat la mitad dels ingredients, aquesta versio amb el cacau te pinta de ser molt bona, avui si tinc temps la faré

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara no estic a casa per dir-te la mida del motllo. Jo utilitzo motlles d'alumini, aquelles safates de tota la vida. No són gaire altes i sempre li poso paper de barba o de forn.
      Si et serveix, mira aquesta foto:
      http://www.benremenat.cat/2013/04/coc-dametlla.html
      o també aquesta:
      http://www.benremenat.cat/2013/04/coc-de-iogurt-amb-macana.html

      Núria


      Elimina
  3. Aquesta coca bicolor té molt bona pinta!.
    Núria, m'agrada el teu blog, per això he volgut donar-te un premi. Si entres al meu blog (http://e-cuina.blogspot.com.es) en veuràs els detalls.
    Una abraçada!

    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Marta. Ara entraré al teu bloc.
      Igualment, una abraçada.
      Núria

      Elimina
  4. Aquest cap de setmana he fet aquest cóc i estava molt bo li ha agradat a tothom. Gràcies Núria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per visitar el meu bloc i sobretot, per fer una de les receptes publicades, espero que no sigui la última.
      Bona cuina!

      Elimina
  5. hola ben remenat, he fet el coc de dos colors i ha quedat perfecte, gracies.

    ResponElimina