13 de maig 2013

Arròs sec amb picada


Ingredients per a 4 persones:
380 grs d'arròs
1 litre de brou de peix
12 gambes o llagostins
6 cananes o calamars
1 ceba petita

Per a la picada:
2 grans d'all
1 tomàquet escalivat
Julivert picat

Elaboració:
Poseu oli en una cassola o paella i daureu les gambes. Reserveu. En el mateix oli sofregiu la ceba tallada ben petita. Afegiu la picada i la sofregiu. Tot seguit, poseu les cananes tallades a trossos. Doneu-li unes voltes fins que estiguin enrossides. Per últim, incorporeu l'arròs i elsofregiu durant uns minuts.
Aboqueu el brou ben calent.
Deixeu bullir a foc fort durant 5 minuts, abaixeu el foc i ho deixeu coure a foc suau entre 11 i 12 minuts més.
Deixeu reposar uns minuts i ja podeu servir.


  • .
  • .

1 comentari: